Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
4ožujak

Ne postoje čudotvorni lijekovi, ali prema nekim studijama najbliža stvar je dugotrajna aerobna tjelovježba! Povećanje aerobne izdržljivosti može poboljšati raspoloženje, zdravlje crijeva, tonirati mišiće i pomoći vam da izgubite težinu. A Chlorella vam može dati poticaj koji vam je potreban da to postignete!

Svi znamo da redovita tjelesna aktivnost može pomoći da ostanemo zdravi i u formi. Ali znanost nam govori više: aerobne aktivnosti, poput trčanja i vožnje bicikla, mogu poboljšati zdravlje crijevne bakterijske flore. I ne samo to: prema studiji provedenoj na Harvardu, aerobne vježbe mogu se boriti protiv depresije i stresa.

Ali aerobna vježba je najteža od svih. To je pitanje otpora, strpljenja, snage volje. Oni koji uživaju osjećaju poseban užitak u stalnom i dugotrajnom fizičkom naporu, koji je za mnoge više kao patnja! Za većinu običnih smrtnika koji žele održati formu ili smršavjeti, ovo je najveća prepreka koju treba prevladati.

Prema studiji iz 2014., Chlorella je u stanju poboljšati aerobnu izdržljivost, povećavajući sposobnost zasićenja pluća kisikom. Kako to da mala alga može poboljšati fizičku izdržljivost u sportu? Prema istraživačima, to bi bilo zbog aminokiselina razgranatog lanca. Zapravo, Chlorella je bogata proteinima i sadrži sve esencijalne aminokiseline za naše tijelo.

Dnevni unos od najmanje 6 grama Chlorelle dnevno može poboljšati aerobnu izdržljivost i pomoći nam da se nosimo s fizičkim naporima tijekom treninga. Aerobna tjelovježba nam pomaže da izgubimo tjelesnu masnoću, pospješuje cirkulaciju krvi, otkucaje srca i oslobađa endorfine, potičući osjećaj blagostanja.

Naš prah Chlorella i tablete Chlorella imaju napuknute stanične stijenke kako bi se poboljšala asimilacija hranjivih tvari. Organska i bogata hranjivim tvarima, Chlorella je pravi izbor za detoksikaciju, mršavljenje i sport!

komentiraj

Prijavi se i
saznaj prvi za
super ponudu!

Načini plaćanja

Kreditnim karticama
Gotovinom prilikom pouzeća

Ako ti se sviđa – prati nas!

Superfood © 2023. Infensus d.o.o. , Mihanovićeva 18, Križ, tel. 01 8000 901