Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
11listopad
Poslastice za Noć vještica 

¨Najstrašniji¨ blagdan u godini dolazi i ne smijemo biti uhvaćeni nespremni! Zabavimo djecu i prijatelje zdravim slatkišima za Noć vještica!

Šarene bundeve, kostimi puni lažne krvi, kosturi i šišmiši. Noć vještica nije samo maskirana zabava, to je i izvrsna prilika za zabavu djece i opuštajuće vrijeme u prehrani, gdje obično jedemo mnogo slatkiša, bombona i poslastica.

Koje poslastice pripremiti za Noć vještica?

Iako možemo otići u supermarket i kupiti vrećice slatkiša, grickalica i slatkiša, to je u najmanju ruku zastrašujuće za zdravlje djece! Želimo li djeci zdravo i sretno odrastanje, moramo izbjegavati:

Rafinirane šećere

Umjetne konzervanse, bojila i aditive

Zasićene i hidrogenizirane masti

Sirovine loše kvalitete

Prerađena hrana

Kako izbjeći takve namirnice kada smo okruženi njima? Budimo iskreni, nitko nema vremena skuhati velike količine poslastica za Noć vještica. Međutim, možemo se igrati unaprijed i početi pripremati ove brze i jednostavne zalogaje za svoju djecu maskiranu u čudovišta:

Karamelizirano suho voće: istovremeno jedan od naših najjednostavnijih i najukusnijih recepata. Trebat će vam samo nekoliko orašastih plodova i šaka našeg kokosovog šećera, najzdravijeg i najodrživijeg šećera na planeti. Vrlo jednostavan recept koji možete pripremiti za 25 minuta. I dok se šećer sladi, možete pripremiti sljedeći recept …

Keksi od macaccina i badema: bez glutena i jednostavni za pripremu, možete ih mijesiti dok čekate da se suho voće karamelizira, pa ih samo morate staviti peći da se skuhaju. Isprobajte naše novo zlato Macaccino da ih pripremite!

Brazilski brigadeiro: potrebno je samo 10 minuta za njihovu pripremu, ukusni su, egzotični, a ako želite možete ih zamotati kako biste ih ponudili kao čokolade. Pogledajte video, jednostavno je!

Zdrava domaća čokolada: samo 15 minuta i velika jednostavnost pripreme. Savjetujemo vam i da omotate komadiće čokolade kako se djeca ne bi previše zaprljala jedući ih!

Barovi, preljevi, grickalice i čokolade: ako zaista nemate vremena za bilo što pripremiti, možete pokloniti naše energetske pločice, sve zdravo i ukusno!

komentiraj

Prijavi se i
saznaj prvi za
super ponudu!

Načini plaćanja

Kreditnim karticama
Gotovinom prilikom pouzeća

Ako ti se sviđa – prati nas!

Superfood © 2023. Infensus d.o.o. , Mihanovićeva 18, Križ, tel. 01 8000 901