Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pravilnik nagradnog natječaja ‘Budi Djed Božićnjak’

PRIREĐIVAČ NAGRADNOG NATJEČAJA

Infensus d.o.o., Mihanovićeva 18, 10314 Križ, OIB: 47224724307

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je u komentaru posta označiti najdražu osobu i napisati joj nešto slatko od 06. prosinca do 19. prosinca 2021. na Facebook stranici Superfood.hr (www.facebook.com/superfood.webshop). Također, natjecatelj mora zapratiti službeni Facebook profil Superfood.hr i ‘lajkati’ nagradni post.

Komisija koju čine osobe zaposlene u tvrtki priređivaču natječaja odabrat će najkreativnije komentare te ih nagraditi. Svaka pojedinačna osoba, sudionik natječaja, ima pravo objaviti više komentara, tj. više puta sudjelovati u nagradnom natječaju.

TRAJANJE NATJEČAJA

Nagradni natječaj traje od 06. prosinca do 19. prosinca 2021. godine.

SUDIONICI

U natječaju mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske stari 18 i više godina na dan početka nagradnog natječaja. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici Superfood.hr kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.

NAGRADA

Nagrada za pobjednika: 3 x poklon paket pojedinačnog iznosa od 237,90 kn (bruto maloprodajna vrijednost).

U paketu se nalaze proizvodi: 1 x Awakening Bowl Čokoladni Hit, 1 x Kakao maslac i 1 x Matcha prah.

OBJAVA DOBITNIKA

U natječaju će ukupno biti nagrađene tri osobe. Objava imena dobitnika nagrade bit će na Facebook stranici Superfood.hr (www.facebook.com/superfood.webshop) u ponedjeljak, 20. prosinca 2021. do 20 sati.

PREUZIMANJE NAGRADE

Nagrada nije zamjenjiva za novčanu protuvrijednost i nije prenosiva na treću osobu. Dobitniku će nagrada biti poslana dostavnom / kurirskom službom na kućnu adresu.

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze, niti naknade direktno povezane s nagradom.

DISKVALIFIKACIJA

Organizator će pregledati sve prijavljene komentare i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene sudionike u sljedećim slučajevima:

– Natjecatelj prekrši ova pravila ili ostavi netočne osobne podatke.

– Natjecatelj ne odgovori na upit Organizatora u roku od 24 sata.

– Prijavljeni komentar se ne pridržava teme Natječaja.

– Prijavljeni komentari su uvredljivog ili vulgarnog sadržaja.

– Komentar na bilo koji način izražava (ili omalovažava tuđa) vjerska i politička uvjerenja.

– Komentar ocrnjuje ili lažno prezentira ljude, poduzeća ili proizvode.

– Komentar prikazuje (ili je i sam) sadržaj koji nije u skladu sa zakonom.

SUGLASNOST

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da, ako postanu dobitnici nagrada, priređivač nagradnog natječaja može njihove osobne podatke: ime, prezime, mjesto prebivališta i/ili boravišta, koristiti bez naknade i prethodne suglasnosti dobitnika u marketinške i promocijske svrhe te da iste ima pravo objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu teritorijalno i vremenski neograničeno.

* Superfood.hr poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim za slanje nagrada.

** Tvrtka Facebook Inc. ni na koji način ne sponzorira, potiče ili upravlja, niti je na ikoji način povezana s natječajem koji priređuje Superfood.hr.

U Zagrebu, 06. 12. 2021.