Skip to content Skip to footer
20%

Gluten free zobene pahuljice kikiriki maslac i malina

7,01 (52,82 kn)

(2 recenzije korisnika)
360 grama pakiranje, cca. 6 obroka/  samo 1,16 € po obroku 
  • izvor cinka,
  • visok udio magnezija,
  • visok udio mangana,
  • visok udio vlakana,
  • bogato proteinima,
  • bogato željezom
  • bez glutena

Zobene pahuljice bez glutena, 100% organske

Obogaćen kikirikijem i malinama

Kremastija i zasitnija smjesa zahvaljujući hrskavom kikiriki maslacu u sastavu.

BEZ GLUTEINSKI PROIZVOD BOGAT VLAKNIMA | OBOGAĆEN HRSKAVIM MASLACOM OD KIKIRIKIJA

EKOLOŠKI CERTIFIKAT CERTIPLANET PT-BIO-04

Opis

Gluten free zobene pahuljice kikriki maslac i malina

Bezglutenska zobena kaša sa dodatkom kikiriki maslaca i malina idealan je proizvod za pripremu vlastitog brzog obroka bez kuhanja! Osim zobenih pahuljica bez glutena, ova mješavina obogaćena je  zdravim mljevenim sjemenkama i heljdom koji u kombinaciji s hrskavim maslacem od kikirikija pomažu da kaša postane kremastija, hranjivija i zasitnija.

SASTOJCI

100% organski sastojci.

Zobene pahuljice (bez glutena) (42%), mljevena heljda, hrskavi kikiriki maslac (100% prženi kikiriki) (10%), mljeveni lanene sjemenke, brašno od kikirikija, sjemenke suncokreta, kokosovo šećer, liofilizirani prah mailne (2%) i liofilizirani komadići maline (1%).

ZOB

Zob je prirodna žitarica bez glutena. S visokim udjelom vlakana, zob igra važnu ulogu u zdravlju, pomažući u smanjenju rizika od srčanih bolesti, određenih vrsta raka, dijabetesa i pretilosti. Osim toga, zob sadrži dobre količine vitamina E, raznih vitamina B, kalcija, magnezija i kalija, kao i mikrominerale kao što su selen, bakar, cink, željezo i mangan.

SJEME LANA

Laneno sjeme je bogato vlaknima, fosforom, željezom, magnezijem i cinkom i izvrstan je crijevni regulator.

HELJDA

Heljda je bogata željezom, magnezijem, fosforom, vitaminima B, antioksidansima i vlaknima. Pomaže u borbi protiv anemije, regulira crijevni tranzit i pridonosi zdravlju srca.

MASLAC OD KIKIRIKIJA – Maslac od kikirikija ima visok udio nezasićenih masti koje, kada se uvedu u prehranu umjesto zasićenih masti, pomažu u održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

BRAŠNO OD KIKIRIKIJA – Brašno od kikirikija se dobiva mljevenjem prženog kikirikija i djelomičnim izdvajanjem masnoće. Ovaj jednostavan proces je nutritivno relevantan smanjenjem energetske vrijednosti (kcal) ovog sušenog voća, održavanjem njegovog okusa, sadržaja vlakana i povećanjem količine proteina u konačnom proizvodu.

sastojak pruža karakterističnu kremastost i okus ove zobi bez glutena.

SJEMENKE SUNCOKRETA – Sjemenke suncokreta izvrsna su opcija za diverzifikaciju i obogaćivanje svakodnevne prehrane, posebice za povećanje potrošnje nezasićenih masti (“dobrih masti”) i minerala.

MALINE – Maline, koje se nalaze u prahu ili u komadima, su liofilizirane, zadržavaju boju i intenzivniji okus. Tipična kiselost i aroma voća savršeno nadopunjuju intenzivan profil okusa kikirikija – za uravnoteženiji i lakši doručak.

PREPORUČUJE SE

Regulaciju težine i glicemije  –  visok udio vlakana pridonosi normalnoj probavi i povećava osjećaj sitosti čime se izbjegava pretjerani unos kalorija tijekom dana. Osim toga, vlakna usporavaju apsorpciju šećera i time pomažu regulirati razinu šećera u krvi.

Zdravlje probavnog trakta – visok udio vlakana pridonosi normalnom funkcioniranju probave i pomaže u održavanju zdravog probavnog trakta.

Kardiovaskularni sustav – vlakna u mješavini u kombinaciji nezasićenih masti doprinose održavanju normalne razine kolesterola u krvi, jednom od najvažnijih čimbenika zdravlja kardiovaskularnog sustava.

 NAČIN UPOTREBE

Gluten free zobene pahuljice kikriki maslac i malina može se koristiti na mnogo načina. Ne moraju se kuhati, mogu se pripremiti odmah i koristiti za kaše, palačinke, žitne pločice, zobene pahuljice ili slastice i grickalice, dodavanjem vode ili biljnog napitka prema vašim željama.

Više recepata za pripremu zobi možete naći na linku

 SAVJETI ZA ALERGIČARE

Proizvod može sadržavati orašastih plodova plodove (bademe), sjemenke sezama i lješnjaka.

 UVJETI ČUVANJA PROIZVODA

Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Jednom otvoreni proizvod čuvati u hladnjaku i konzumirati unutar 3 mjeseca od dana otvaranja.

ROK UPOTREBE

Proizvod koristiti prije datuma naznačenog na pakiranju.

ODOBRIO CERTIPLANET PT-BIO-04

Ovaj proizvod zadovoljava europske standarde i periodično prolazi testove za otkrivanje teških metala, pesticida i drugih onečišćenja.

PROIZVEDENO U PORTUGALU

Dodatne informacije

Mikronutrijenti

, , , , , ,

2 recenzije za Gluten free zobene pahuljice kikiriki maslac i malina

  1. Jadranko

    fino i slatko, oduševljen sam

  2. Kiki

    za preporučiti savršeno i ukusno pogotovo sa dodanim voćem

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavi se i
saznaj prvi za
super ponudu!

Načini plaćanja

Kreditnim karticama
Gotovinom prilikom pouzeća

Ako ti se sviđa – prati nas!

Superfood © 2024. Infensus d.o.o. , Mihanovićeva 18, Križ, tel. 01 8000 901