Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
6travanj

Posluživanja: 6 – 8 osoba

Vrijeme pripreme: 45 min

SASTOJCI:

Biskvit:

1 šalica Awakening bowl malina

1⁄2 šalice zobenih pahuljica

6  datulja (bez koštica)

Krema:

1 šalica biljnog jogurta (ja sam koristila sojin jogurt s aromom vanilije)

javorov sirup (po ukusu)

Džem od malina:

200 g smrznutih malina

1 i 1⁄2 žlica javorovog sirupa

1⁄4 šalice Iswari Chia sjemenki

Ukrasiti:

1 šalica svježih jagoda

POSTUPAK:

Biskvit:

  1. Dodajte sve sastojke u blender i miješajte dok ne dobijete tijesto.
  2. Kalup za tortu obložite papirom za pečenje i utisnite tijesto u podlogu pomoću lopatice ili glatkog stakla da ga zbijete.
  3. Ostavite sa strane u zamrzivač.

Džem od malina:

  1. Dodajte maline u lonac i pustite da prokuha
  2. Dodajte javorov sirup i chia sjemenke.
  3. Nastavite kuhati 15 min, redovito miješajući.
  4. Maknite s vatre i ostavite da se ohladi.
  5. Prebacite u staklenku.

KREMA:

  1. Dodajte jogurt u veću zdjelu i pjenjačom provjerite da nema vidljivih grudica.
  2. Umiješajte javorov sirup ako koristite po ukusu.
  3. 4 žlice ohlađenog džema od malina lagano umiješajte u jogurt.
  4. Nadjev ulijte u podlogu za tart i zamrznite 25 minuta.

UKRASITI:

  1. Tortu ukrasite narezanim jagodama

Ovaj kolač se može čuvati nekoliko dana u hladnjaku u hermetički zatvorenoj posudi, alternativno zamrznuti i odmrznuti po potrebi.

komentiraj

Prijavi se i
saznaj prvi za
super ponudu!

Načini plaćanja

Kreditnim karticama
Gotovinom prilikom pouzeća

Ako ti se sviđa – prati nas!

Superfood © 2023. Infensus d.o.o. , Mihanovićeva 18, Križ, tel. 01 8000 901