Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
11veljača

Složenost: jednostavno

Vrijeme pripreme: 3 min

SASTOJCI

OSNOVICA

2 šalice Gluten free zobenih pahuljica od kikirikija i malina

½ žličice morske soli

12 medjool datulja, bez koštica

2 žlice Maslaca od kikirikija

2 žlice vode

PUNJENJE

2 žlice smrznute maline u prahu

6 žličica Maslaca od kikirikija

¼ šalice zamrznutih sušenih malina, za ukras

NAČIN PRIPREME

  1. Da biste napravili osnovu, dodajte zobene pahuljice i sol u kuhinjski procesor i izmiješajte dok ne dobijete sitne mrvice.
  2. Dodajte datulje, maslac od kikirikija i vodu i miksajte dok se sastojci ne sjedine i smjesa ne dobije konzistenciju poput tijesta.
  3. Tijesto razvaljajte u kuglice (cca 40g svaka) i gurnite u sredinu praveći “bunarić” zapunjenje.
  1. Dodajte pola žličice maslaca od kikirikija i pospite liofiliziranim malinama u sredinu tijesto i zarolajte u kuglu.
  1. Ponovite ovaj postupak s preostalom smjesom.
  2. Za ukras uvaljajte bliss kuglice u prah maline.
  3. Kuglice uvaljajte u prah od jagoda i poslužite.
  4. Čuvajte u hladnjaku u hermetički zatvorenoj posudi.

UŽIVAJTE 

komentiraj

Prijavi se i
saznaj prvi za
super ponudu!

Načini plaćanja

Kreditnim karticama
Gotovinom prilikom pouzeća

Ako ti se sviđa – prati nas!

Superfood © 2023. Infensus d.o.o. , Mihanovićeva 18, Križ, tel. 01 8000 901