SASTOJCI
– 2 žlice Gluten free zobenih pahuljica badem, maca i cimeta
– 1 šalica kave biljnog napitka
– 1 banana
– 1 žlica Maslaca od prženog kikirikija
– 1 žličica kokosovog ulja
– 1 žličica Kakao zrna
– 1 žlica Sjemenke konoplje – oljuštene
– 1 žličica kvasca
NAČIN PRIPREME
- U zdjelu stavite dvije žlice Gluten free zobenih pahuljica badem, maca i cimeta, jednu ½ banane, kvasac i biljni napitak te pjenjačom sve homogenizirajte.
- Nakon što dobijete tijesto za palačinke, uzmite neprijanjajuću tavu i stavite na srednju vatru. Ulijte žličicu kokosovog ulja i ostavite da se zagrije.
- Kad se tava zagrije, žlicom oblikujte male krugove tijesta i poklopite. Ostavite da se kuha 3 ili 4 minute (dok palačinke ne “popune”).
- Izvadite palačinke iz tave i oblikujte toranj s kriškama banane između dvije palačinke.
- Na kraju dodajte Kakao zrna, Sjemenke konoplje – oljuštene i malo Maslaca od prženog kikirikija
- Poslužite
UŽIVAJTE